Fortsetter å bygge elitelaget for fotball og OL: Lars Hojem Kvam går fra Dagbladet til Discovery – Medier24.com
Lars Hojem Kvam slutter i Dagbladet - skal kommunisere for Discoverys nye sportssatsinger.

Lars Hojem Kvam slutter i Dagbladet - skal kommunisere for Discoverys nye sportssatsinger.


Fortsetter å bygge elitelaget for fotball og OL: Lars Hojem Kvam går fra Dagbladet til Discovery


– Han får sentral rolle i den strategiske kommunikasjonsplanleggingen for norsk eliteseriefotball og OL i årene fremover.

 

– Discovery har vært tydelige på at de vil gjøre Eurosport til Norges viktigste sportsmerkevare, og de sitter allerede på flere av de aller mest spennende TV-rettighetene innen sportsverdenen, sier Lars Hojem Kvam i en melding fra Discovery. 

– Det er den verdenen jeg har jobbet i de siste 12 åra i Dagbladet, og jeg gleder meg voldsomt til å få være med på den store satsingen Discovery er i full gang med.

Kvam tiltrer sin nye jobb i løpet av høsten.

– Lars er en av de mest kunnskapsrike sportsjournalistene i Norge. Han har fulgt Tippeligaen og landslaget tett i snart to tiår. Han har teft for hva som fenger sportspublikummet, og har vært med på å jobbe fram gode, digitale produkter i Dagbladet.

– Hans kompetanse blir sentral når vi skal realisere løftet om «fotball til folket» når norsk toppfotball vises på våre kanaler fra 2017, sier mediesjef i Discovery Networks, Hanne McBride i en pressemelding.

Hojem Kvam gleder seg til ny jobb – men hilser samtidig til Dagblad-kollegene: 

– Det blir vemodig og rart å forlate Dagbladet etter så mange år. Jeg har fått overvære massevis av store norske sportsoppturer, og selvsagt en god del nedturer, men det har ikke vært kjedelig en eneste dag.

– Jeg ønsker Dagbladet alt godt i årene som kommer, men nå føltes det riktig å prøve noe nytt, sier Lars Hojem Kvam.

 

 

 

 

LES MER OM (tags): , ,


Flere medienyheter? Følg oss på Facebook: