The Influencer lanserer nytt verktøy for bloggmarkedsføring – har allerede mange profiler og samarbeid med Allers bloggnettverk – Medier24.com
Fra venstre: David Garcia (The Influencer), Ingeborg Heldal (bloggredaktør i Aller) og Tore Nesheim (daglig leder i Adlink).

Fra venstre: David Garcia (The Influencer), Ingeborg Heldal (bloggredaktør i Aller) og Tore Nesheim (daglig leder i Adlink).


The Influencer lanserer nytt verktøy for bloggmarkedsføring – har allerede mange profiler og samarbeid med Allers bloggnettverk


Gründere med ny teknologi og verktøy for å koble annonsører og bloggere.

 

The Influencer lanseres denne uka, som en ny plattform for å koble annonsører og bloggere – eller influencers, som det heter i den digitale og ikke fullt så norskspråklige verden.

Gründerne bak skriver i en pressemelding om lanseringen at de har laget ny teknologi som skal gjøre det enkelt å tilby annonsører mer målrettet markedsføring – og gi bloggere tilbud om flere kampanjer.

Ifølge gründerne  Philip Gundersen og Sebastian Wahl har tjenesten en unik teknologi med en søkemotor som gjør at merkevarer og annonsører kan finne bloggere med følgere i riktig målgruppe, alder, kjønn, demografi.

Og ikke minst: Hvilke merkevarer målgruppen handler og liker.

The Influencer har ifølge seg selv allerede en samlet følgerskare på flere millioner følgere i nettverket.

Og selskapet har allerede inngått samarbeid med Aller-gruppen – som ser et stort potensiale i The Influencer:

– Det har vært veldig gøy å være med i denne prosessen, fra vi startet dialogen med The Influencer til det nå skal lanseres. Jeg tror styrkene i et slikt teknologiselskap sammen med kompetansen hos gjengen i AdLINK Media, vil gi oss nye muligheter i denne sfæren som går raskt, og som er svært effektivt om det gjøres riktig, sier Ingeborg Heldal, bloggredaktør i Aller Media.

 

aylar-influence

 

Gjennom samarbeidet med Aller-gruppen har selskapet allerede knyttet til seg profiler som Sandra Lyng, Vibeke Skofterud og Voe.

Og profilerte Aylar Lie, som også er på eiersiden:

– Jeg har stor tro på at dette er det nye store innen målrettet markedsføring, og gleder meg til å følge utviklingen av The Influencer, sier Aylar Lie.

 

 

 
Flere medienyheter? Følg oss på Facebook: