MediaPuls episode 77: Tett på McCann-sjefen Linda Kling – Medier24.com
MediaPuls-episode-77-Linda-kling-HansPetter


MediaPuls episode 77: Tett på McCann-sjefen Linda Kling


PODKAST: Til sommerferiens siste sommerprat har vi fått besøk av byrålederen i McCann, Linda Kling.

 

Episode 77 er siste episode spilt inn på Mallorca, hvor Hans-Petter har feriert i sommer. Og siste episode innspilt i en bil. Nå går det mot normale tilstader – og mot en særs spennende høst.

Resultatene fra andre kvartal har preget uken som gikk, og Marius og Hans-Petter tar for seg flere av de toneangivende (og globale) selskapene.

I sommerpraten med Linda Kling fra McCann, spør vi blant annet om hvordan reklame og kommunikasjonsmarkedet har utviklet seg så langt i 2016, og hvordan markedet vil utvikles videre.

Instagram skal gjøre det enklere å håndtere trakassering, og en fersk undersøkelse fra SurveyMonkey avslører de mest populære mobile appene.

 

Utrolig varmt å spille inn MediaPuls midt på dagen i Mallorca i en bil....
Utrolig varmt å spille inn MediaPuls midt på dagen i Mallorca i en bil….

 

Fra 2 til 1, men fortsatt dobbelt så mange

Vi vil kun legge ut en episode av MediaPuls i løpet av sommerferien, men det er dobbelt så mange sammenlignet med de fleste andre podkastere som tar fullstendig sommerferie. Hver uke vil vi ha en ny spennende gjest på besøk – fra innsiden og utsiden av mediabransjen.

 

Hør på MediaPuls via 

 

 

Nyttige lenker:

 

MediaPuls presenteres på Medier24 i samarbeid med podkasterne Hans-Petter Nygård Hansen og Marius Karlsen. Besøk også mediapuls.no.

 

 
Flere medienyheter? Følg oss på Facebook: