MediaPuls episode 96: Google, SEO, analyse, AdWords, AMP og Instant Articles – Medier24.com
mediapuls-96-google-seo-sok-analyse-amp-og-instant-articles-oktober-2016


MediaPuls episode 96: Google, SEO, analyse, AdWords, AMP og Instant Articles


PODKAST: MediaPuls har fått besøk av Norges beste foredragsholder – Magnus Strømnes Bøe fra Red Performance – for å snakke om hva som er viktig å huske på i 2017 på egne nettsider.

 

Hva blir viktig å huske på i 2017 for egne nettsider?

Har Facebook gjort Google til en annenrangs søkemotor med Instant Articles, eller kommer SEO og søkeordsanalyse til å bli viktig også til neste år?

Er det Keyword Planner som er det beste verktøyet for å finne frem til hvilke ord du bør fokusere på, og hva er de viktigste grepene du bør ta, for å ha en god nettside?

 

Vi har fått besøk av Magnus Strømnes Bøe fra Red Performance for å de beste tipsene. Han ble nylig kåret av ANFO til Norges beste foredragsholder, og det er tipsene fra foredraget som førte han til topps vi kommer til å diskutere.

I tillegg til Magnus og Google-tips, tar vi for oss Ipsos sin omdømmeundersøkelse som ble sluppet i uken som gikk, og vi har begynt å lese om den nye langlesingsserien til Dagbladet om «Gutten i plastposen».

Facebook har åpnet Workplace for alle, IT-selskapet EVRY har blitt Europeisk Facebook-partner, og Facebook har bestemt seg for å gjøre det enklere for deg å tjene mer penger på Instant Articles.

 

Hør på MediaPuls via 

 

 

Nyttige lenker:

 

MediaPuls presenteres på Medier24 i samarbeid med podkasterne Hans-Petter Nygård Hansen og Marius Karlsen. Besøk også mediapuls.no.

 
 
 
Flere medienyheter? Følg oss på Facebook: